ESPN's Bottom Line Widget

CIPTALAH SEJARAH YANG TERBAIK UNTUK GENERASI KITA / JANGAN BIARKAN KITA TERSUNGKUR DI BUMI SENDIRI

bX-2nw74

Saturday, March 5, 2011

PRK MERLIMAU DAN KERDAU MEMIHAK PADA BARISAN NASIONAL

Esok pilihanraya PRK di Merliau dan Kerdau sudah pasti merungkai satu sejarah bagi Barisan Nasioanl kerana para pengundi sudah pasti memilih parti ini. Berdasarkan isu semasa,  Barisan Nasional sudah mendapat kekuatan kerana rakyat sudah bijak menilai parti yang boleh mengubah dan mencorak pembangunan dalam kawasan Merlimau dan Kerdau.

Semenjak Barisan Nasional menerajui kepimpimpinan negara rakyat sudah banyak mendapat kemajuan terutama dari segi pembangunan dan pembelaan rakyat di kawasan tersebut.  Isu peneroka, tiada perubahan  pembangunan serta serangan peribadi yang di bawa oleh Parti Pembangkan  bukan menjadi penghalang bagi parti  pemerintah  memenangi PRK esok.


Nasib rakyat akan ditentukan esok samada mereka mahukan pembangunan dan pembelaan rakyat berterusan atau sebaliknya.  Pengundi di  kedua-dua kawasan ini perlu bersyukur dengan kerajaan yang sedia ada kerana perjuangan dan pembangunan  untuk rakyat serta  Satu Malaysia sentiasa di dahulukan untuk rakyat.  Semoga Barisan Nasional terus menjadi parti pilihan rakyat dan mendapat kejayaan esok.
No comments:

Post a Comment

Islamic Widget

TV / RADIO ONLIE

Your IP and Google Map location

Mini Putt